blanklogo5.jpg (23805 bytes)
Elke woensdagavond clubavond, adres Catharinaland 189, 2591 CK  Den Haag.
Activiteiten

Opleidingen
QSL Service
Verenigingsavonden
Clubstation
Verkopingen
Lezingen

Verenigingsavonden

Op woensdagavond is er de wekelijkse verenigingsavond. De afdeling beschikt over een eigen onderkomen. Dit eigen onderkomen is verdeeld in drie compartimenten te weten de algemene ruimte, waar een drankje en een hapje verkrijgbaar is. Hier bevindt zich ook een meethoek alwaar reparaties en metingen verricht kunnen worden al dan niet met assistentie van de Technische Commissie. Op de woensdagavond is ook de verenigingszender PI4GV in de lucht vanuit een separate radioshack. Wij nodigen u dan ook van harte uit eens plaats te nemen achter een van de aanwezige sets. Dit geldt ook voor niet gelicenceerde amateurs, want er is altijd wel begeleiding aanwezig. Er kan op nagenoeg alle reguliere banden worden uitgekomen. Tenslotte is er nog een computerruimte met diverse computers waarop diverse amateur-software kan worden geprobeerd. Hier kan tevens packet radio worden bedreven op zowel 2 meter als 70 cm.

^ back to top ^
Clubstation PI4GV

De vereniging beschikt over een eigen clubstation. Vanuit dit clubstation zijn alle HF-banden, alsmede de 2 meter en de 70 cm banden te werken. Iedere woensdagavond is dit station QRV. Toch zoeken we nog operators die bij toerbeurt eens een van de sets willen bemensen.
^ back to top ^

Verkopingen

Tweemaal per jaar organiseert de afdeling Den Haag haar "Spectaculaire Verkopingen". Iedereen kan hier kavels aanbieden tegen de geldende regels. Deze regels zijn dat de kavels affiniteit met onze hobby moeten hebben, en dat men bereid is om 15% van de verkoopprijs af te dragen aan de afdeling. Deze spectaculaire happening is altijd zeer gezellig en de opkomst zeer groot. 13 mei 2020 voorjaarsverkoping!

^ back to top ^
Lezingen

 

12 februari 2020 lezing over EMC..


^ back to top ^

Contactinformatie

VERON Afdeling Den Haag
p/a Catharinaland 189
2591 CK Den Haag
Email: Bestuur

^ back to top ^

Menu
Home
Activiteiten
Agenda
Archief
Bestuur
Foto's
Links
Nieuws
Zelfbouwproject.

We zijn na een aantal jaren gestopt met het leveren van de onweerdetector. Er zijn vele honderden bouwpakketjes geleverd en met succes in elkaar gezet. U kunt bij ons wel het schema opvragen
(als pdf-file), zodat u zelf de onweerdetector kunt bouwen.